Compartim!

Compartim!

BLOG

Atenció: la informació corresponent a la Inter-col·legial de séniors, la podeu trobar a la web: http://www.intercolegial.cat/
___________________________________________________________________________________________________

Aquest blog vol ser un espai de trobada de les Comissions de Sèniors i Jubilats dels Col·legis d’Advocats, Economistes, Enginyers Industrials, Farmacèutics, Procuradors i Metges.
Els objectius d’aquesta iniciativa són divulgar les activitats d’oci i cultura, que organitzem les diferents comissions i estan obertes als companys i companyes sèniors de tots els àmbits professionals, i fomentar la participació i entre tots nosaltres

COMB Programació Cultural Abril

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Abril 2012

Dimartrs 10, a lles 18 h 
Vetllada musical 1a part: Àlex Rodríguez, piano, i Maria del Mar Poyalos, violoncel. 2a part: Helena Cortada, soprano, i Miquel Pardo, piano. Coordinat per Jaume Torner.

Dimarts 17, a les 18 h
Projecció del viatge a Berlín, 1a part Film documental de Carles Llaberia.
 
A continuació, a les 18.20 h aprox.
El drac de Sant Jordi i els altres dracs Conferència a càrrec de Joan Plaja i Masip. Metge jubilat interessat en les nostres coses i la seva història.

Dimarts 24, a les 18 h
El nostre dia del llibre Presentació de llibres no científics, escrits per metges o els seus cònjuges. Conferència a càrrec d’Albert Manent i Segimon, premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2011.

Tots els actes són gratuïts i oberts a tothom que vulgui venir.
Tenen lloc a la Sala d'Actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.
Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona www.comb.cat
Telèfon 93 567 88 88

Consultar l'Agenda Cultural del COMB