Compartim!

Compartim!

BLOG

Atenció: la informació corresponent a la Inter-col·legial de séniors, la podeu trobar a la web: http://www.intercolegial.cat/
___________________________________________________________________________________________________

Aquest blog vol ser un espai de trobada de les Comissions de Sèniors i Jubilats dels Col·legis d’Advocats, Economistes, Enginyers Industrials, Farmacèutics, Procuradors i Metges.
Els objectius d’aquesta iniciativa són divulgar les activitats d’oci i cultura, que organitzem les diferents comissions i estan obertes als companys i companyes sèniors de tots els àmbits professionals, i fomentar la participació i entre tots nosaltres

PROGRAMA DE VIATGES SECCIÓ DE METGES JUBILATS del COMB



 EL ROMÀNIC I PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES
25 i 26 de maig 2012

DIA 1: Barcelona – Pont de Suert – Boi
Sortida a primera hora del matí cap a Tàrrega, Balaguer, Benavarre, El Pont de Suert i arribada a Boi, bressol del Romànic Català. Esmorzar. A la tarda ens dirigirem a la Vall de Boí per realitzar la Ruta del Romànic Català, Patrimoni de la Humanitat. Contemplarem l'església de Sant Feliu a Barruera, Sant Joan de Boi i la de Sant Climent de Taüll. A l’hora indicada, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2: Boi – Parc Natural de Aigüestortes - Barcelona
Desdejuni. Al matí realitzarem una excursió en jeeps, acompanyats d'un guia local, al Parc Natural d'Aigüestortes. Recorrerem alguns indrets del conjunt del Parc Nacional, en els quals observar espècies vegetals característiques com el pi negre, la Flor de Lis o els avets multicolor, al costat d'espècies animals tan singulars com el urogallo, els misteriosos Isards, l'àguila real o el galópodo alpí… L'aigua, sempre present, recorda amb el seu rumor el protagonisme que li correspon en la conformació de tanta meravella. Dinar. A la tarda iniciarem la ruta de retorn.
                 
Serveis i Activitats: Autocars de Luxe, Guia acompanyant durant tot el viatge, Allotjament a hotel de 4****, Pensió Completa, Vi i aigua als àpats, Assegurança bàsica de viatge.

PREUS PER PERSONA:
Preu per persona en habitació Doble: 225 €
Suplement d’habitació individual: 45 €

Per més informació i inscripcions:
Mediviatges
Passeig de la Bonanova, 47
08017 Barcelona
Tel. 93 567 88 05

Per formalitzar la inscripció es sol·licitarà una paga i senyal de 50 €.
El nombre de places és limitat.