Compartim!

Compartim!

BLOG

Atenció: la informació corresponent a la Inter-col·legial de séniors, la podeu trobar a la web: http://www.intercolegial.cat/
___________________________________________________________________________________________________

Aquest blog vol ser un espai de trobada de les Comissions de Sèniors i Jubilats dels Col·legis d’Advocats, Economistes, Enginyers Industrials, Farmacèutics, Procuradors i Metges.
Els objectius d’aquesta iniciativa són divulgar les activitats d’oci i cultura, que organitzem les diferents comissions i estan obertes als companys i companyes sèniors de tots els àmbits professionals, i fomentar la participació i entre tots nosaltres

Ruta del romànic palentí i Valladolid

Viatges COMB

Vine a conèixer Valladolid, Palència, Villamuriel de Cerrato, San Hipólito de Tamara, San Martín de Fromista i la Vila romana de l’Olmeda entre altres indrets de la ruta del romàtic palentí.
  • Viatge en tren AVE fins a Madrid. Trasllat en autocar de luxe des de Madrid direcció Valladolid.
  • Estada a l’Hotel  Rey Sancho 4* de Palència, inclou esmorzar tipus bufet,  5 dinars durant les excursions i 1 sopar de germanor.
  • Un guia de Mediviatges us acompanyarà des de Barcelona i guia local per les diferents visites culturals.  Inclou les entrades als museus.

Dates: del 18 al 22 d’octubre 2012, 5 dies/4 nits

Preu: 910 € (inclou assegurança de cancel·lació obligatòria i assistència)

Veure programa detallat (pdf)

Per més informació i inscripcions:
Mediviatges
Passeig de la Bonanova, 47
08017 Barcelona
Tel. 93 567 88 05