Compartim!

Compartim!

BLOG

Atenció: la informació corresponent a la Inter-col·legial de séniors, la podeu trobar a la web: http://www.intercolegial.cat/
___________________________________________________________________________________________________

Aquest blog vol ser un espai de trobada de les Comissions de Sèniors i Jubilats dels Col·legis d’Advocats, Economistes, Enginyers Industrials, Farmacèutics, Procuradors i Metges.
Els objectius d’aquesta iniciativa són divulgar les activitats d’oci i cultura, que organitzem les diferents comissions i estan obertes als companys i companyes sèniors de tots els àmbits professionals, i fomentar la participació i entre tots nosaltres

Aules d'extensió universitària dels Enginyers

Conferències del mes d’abril de 2013:

Dia 3:
"Física i univers", a càrrec de David Jou, catedràtic de Física de la UAB.
Dia 10:
"Rebatent el 'xoc de civilitzacions' entre Occident i el Islam", a càrrec de Javier Albarracín, responsable de desenvolupament socioeconòmic del Institut Europeu de la Mediterrània.
Dia 17:
"La guerra líquida: de Afganistan a Georgia", a càrrec de Nazanin Amirian, llicenciada en Ciències Polítiques, escriptora i periodista.
Dia 24:
"El paper clau de Turquia en les difícils relacions Occident - món Islàmìc", a càrrec de Eduard Soler, coordinador de la mediterrània al CIDOB.

Preu per conferència: 5 euros
Lloc: Casp 25
Hora: 18h.