Compartim!

Compartim!

BLOG

Atenció: la informació corresponent a la Inter-col·legial de séniors, la podeu trobar a la web: http://www.intercolegial.cat/
___________________________________________________________________________________________________

Aquest blog vol ser un espai de trobada de les Comissions de Sèniors i Jubilats dels Col·legis d’Advocats, Economistes, Enginyers Industrials, Farmacèutics, Procuradors i Metges.
Els objectius d’aquesta iniciativa són divulgar les activitats d’oci i cultura, que organitzem les diferents comissions i estan obertes als companys i companyes sèniors de tots els àmbits professionals, i fomentar la participació i entre tots nosaltres

Enginyers Industrials de Catalunya

Conferències del mes d'octubre de 2015:

Dia 7: 
"Materials: la veritable revolució del darrer segle" a càrrec de Núria Salan, professora del departament de Ciències dels Materials i  Enginyeria Metalúrgica de l'ETSEIAT-UPC.

Dia 14:
"La innovación, modelo de desarrollo económico" a càrrec de Carles Grau, Conseller delegat de Biid i de Step One.

Dia 21:
"La maternitat d'Elna" a càrrec de Assumpta Montellà, historiadora i escriptora.

En relació amb aquesta presentació, l'endemà, dijous 22, s'ofereix a tothom un viatge d'un dia, en autocar, a Argelés i Elna a càrrec de la pròpia Assumpta Montellà que actuarà de guia.

Dia 28:
"Grial i mites" a càrrec de Victòria Cirlot, catedràtica de Filologia Romànica i Directora del Institut Universitari d'Estudis Medievals.

Lloc: Casp 25
Hora: 18:00
Preu per conferència: 5 euros