Compartim!

Compartim!

BLOG

Atenció: la informació corresponent a la Inter-col·legial de séniors, la podeu trobar a la web: http://www.intercolegial.cat/
___________________________________________________________________________________________________

Aquest blog vol ser un espai de trobada de les Comissions de Sèniors i Jubilats dels Col·legis d’Advocats, Economistes, Enginyers Industrials, Farmacèutics, Procuradors i Metges.
Els objectius d’aquesta iniciativa són divulgar les activitats d’oci i cultura, que organitzem les diferents comissions i estan obertes als companys i companyes sèniors de tots els àmbits professionals, i fomentar la participació i entre tots nosaltres

Enginyers Industrials de Catalunya

Conferències de mes de Febrer 2016

Dia 3:
"Microbioma humano en el aparato digestivo" a càrrec de Francisco Guarner, Doctor en Medicina per la UB i la Universitat de Navarra.

Dia 10:
“L’entorn de Mme. de Staél, l’esciptora que derrotà a Napoleó”, a càrrec de Xavier Roca, notari, doctor en Fillogía Clàssica i escriptor.

Dia 17:
"Tornar als clàssics, perquè són moderns" a càrrec de Laura Borràs, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Dia 24:
"La nostra Europa i el seu futur" a càrrec de Martí Anglada, periodista, delegat de la Generalitat de Catalunya a França i Suïssa.

Lloc: Casp 25 
Hora: 18:00
Preu per conferència: 5 euros